Sprawdzamy pogodę dla Ciebie...
Wróć na

#przepisdnia Jaja faszerowane łososiem

0
Podziel się:

To idealna przystawka na wielkanocny stół. Aby świąteczne śniadanie było kolorowe, smaczne i zdrowe - jaja połączymy z rybą.

 #przepisdnia Jaja faszerowane łososiem
(Youtube.com)

Do przygotowania potrzebne będą:

4 ugotowane na twardo jajka
50 g wędzonego na zimno łososia
2 łyżki majonezu
1/2 łyżeczki ostrej papryki
sól i pieprz
kiełki

Wykonanie:

Ugotowane jajka kroimy na pół, wyjmujemy z nich żółtka. Do żółtek dodajemy drobno posiekanego łososia i majonez. Doprawiamy ostrą papryką, solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do rękawa cukierniczego, wypełniamy nią białka. Całość dekorujemy kiełkami. Smacznego!

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(0)
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem strony Kliknij tutaj, aby wyświetlić