Wegańskie słodkości. To naprawdę da się zjeść

3
1/9

Pyszność bez jaj

0
0

BEZ JAJ to jednoosobowa cukiernia, której wegańskie wypieki rozchodza się w poznańskim lokalu Vege Pizza jak świeże bułeczki. Na naszą prośbę Agata Wilkowska zrobiła sobie krótką przerwę w gotowaniu, umyła ręce i odpowiedziała na kilka pytań dotyczących jej kariery kulinarnej.

2/9

o2: Czemu nie poprzestałaś na wegetarianizmie?

0
0
3/9

o2: Tęsknisz czasem za twarogiem i serem pleśniowym? Tylko szczerze.

0
0
4/9

o2: Ciężko jest być weganką w Polsce?

0
0
5/9

o2: Czym zastępujesz jajka, masło i śmietanę?

0
0
6/9

o2: Ile najdłużej siedziałaś w kuchni gotując?

0
0
7/9

o2: Sama wymyślasz przepisy? Skąd czerpiesz pomysły?

0
0
8/9

o2: Jaki jest twój ulubiony wegański przysmak?

0
0
9/9

o2: Jaka była najmilsza rzecz, którą usłyszałaś o swoich słodkościach?

0
0
Zobacz także:
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem stronyKliknij tutaj, aby wyświetlić