Najgorszy koszmar przy jedzeniu. Też tak masz?
Talerz to rzecz święta
Ludzie dzielą się na dwie grupy. Jedni polewają frytki keczupem, drudzy leją go z boku. Tak samo jest ze składnikami jedzenia. Niektórzy po prostu nie wyobrażają sobie, żeby różne elementy potraw stykały się i mieszały ze sobą. Zobaczcie, do czego to może doprowadzić.
Gdy zamawiasz cebulkę jako dodatek, a dostajesz kilka plasterków w za dużym pojemniku.
Żeby się nie stykało
Czy w restauracji też patrzą się na was dziwnie, gdy oddzielacie od siebie składniki potraw?
Porządek musi być
Wszystko na swoim miejscu - ziemniak, groszek, kukurydza i mięso. Apetycznie?
Gdy zabraknie talerzy
Zawsze można użyć serwetek, prawda?
Ze skrajności w skrajność
Gdy chcesz żeby twoje płatki zostały chrupiące do końca.
Antyseptyczne drugie śniadanie
Nie tylko pozbawiony fantazji, ale też jeden z najmniej apetycznych zestawów do przygotowania przekąski.
Ciężki wybór
Jeżeli nie chcesz, by twoje pieczywo się "pobrudziło" sosem i wolisz położyć je na stole - wiedz, że masz problem.
Jedzenie w locie
Jedne z najlepiej podanych i zapakowanych posiłków są w... samolotach. Porcje nie są tu duże, ale jakże subtelne!
Szalka Petriego
Ten posiłek wygląda jak kolonia bakterii uciekająca przed antybiotykiem. A wszystko po to, żeby sos nie poplamił reszty składników.
Bezstresowa kolacja
Wbrew pozorom to nie szpitalny posiłek, a jedzenie przygotowane przez kogoś, kto chce mieć totalną kontrolę nad porcjami. Ta osoba na pewno nie lubi, gdy keczup dotyka reszty jedzenia.