Dwa w jednym
Każdy kocha dostawać kwiaty, ale jedzenia lodów też nikt nie odmawia. A gdyby tak pogodzić te dwie przyjemności?
Daleko
Najpiękniejsze lody na świecie powstają w lodziarni „i Creamy” w Sydney.
Zamówienie
W lodziarni zamiast gałek lodów kupuje się płatki.
Jak to się robi?
Pichaporn Sapsittiporn, współwłaściciel lodziarni zdradza: - Robimy lody płatek po płatku. Ma specjalną łopatkę, która pozwala uzyskać taki kształt.
Kompozycja
Smaki
Jeśli wygląd lodów cię nie przekonuje, smaki są równie ekscytujące.
Inspiracja
Założyciele lodziarni pochodzą z Tajlandii, więc rozwijają smaki kuchni azjatyckiej.
Ciekawy wybór
Możesz zamówić np. smak herbaty pomarańczowej, czarnego sezamu lub białej czekolady z miso…
Jak to ugryźć?
Naszym zdaniem te lody są zbyt ładne, żeby je jeść…
Widziałeś lub słyszałeś coś ciekawego? Poinformuj nas, nakręć film, zrób zdjęcie i wyślij na redakcjao2@grupawp.pl.