Sprawdzamy pogodę dla Ciebie...
Wróć na
WIP
|

Tak wygląda praca u Magdy Gessler. Czeka to każdego jej pracownika

63
Podziel się:

Magda Gessler to jedna z najsłynniejszych polskich restauratorek. Prowadząca "Kuchennych rewolucji" dba też o swój biznes i restauracje. Gwiazda TVN zdradziła, co pracownicy muszą robić przed każdym wejściem do lokalu. Chodzi o COVID-19.

Tak wygląda praca u Magdy Gessler. Czeka to każdego jej pracownika
Praca u Magdy Gessler podczas pandemii koronawirusa (AKPA, AKPA)

Praca u Magdy Gessler to z pewnością marzenie wielu kelnerów czy kucharzy. Restauratorka prowadzi restauracje, w których dba o najmniejsze szczegóły. W czasie pandemii, gwiazda TVN przykłada szczególną uwagę do bezpieczeństwa gości i pracowników.

Magda Gessler udzieliła wywiadu, w którym zdradziła czego wymaga od swoich pracowników. Chodzi o COVID-19. Okazuje się, że pracownicy restauratorki mają robione wymazy przed każdym wejściem do lokalu. Według Gessler, to jedyne rozwiązanie, by ze spokojem chodzić do pracy.

Mój cały personel jest wymazywany i byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby ludzie, którzy wchodzą do restauracji, też byli testowani - powiedziała w rozmowie z Plejadą.

Takie zasady panują też na planach słynnych produkcji. Ekipa "Kuchennych rewolucji" czy "MasterChefa" również sprawdzana jest pod kątem koronawirusa. - Dzięki temu działamy, nagrywamy w bezpiecznych warunkach - twierdzi Magda Gessler.

Co pracownicy Magdy Gessler sądzą o wymazach

Pracownicy Magdy Gessler, jak twierdzi gwiazda, nie wykazywali sprzeciwu. Sami mieli wyjść z inicjatywą wymazów. Wszystko ze względów bezpieczeństwa:

Nie było co do tego dyskusji, sporu czy oporu. Mam bardzo świadomy i profesjonalny personel. W momencie, kiedy zobaczyli, że koledzy chorują, sami postanowili mieć poczucie bezpieczeństwa, bo jednak cały czas stykają się z całą masą ludzi. Szczególnie kelnerzy. Oni sami zdecydowali, że będą wymazywani. Nikt nie chce stracić pracy ani klientów. Nam naprawdę zależy, abyśmy funkcjonowali w bezpiecznych warunkach.
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
o2pl
KOMENTARZE
(63)
Anna
10 miesięcy temu
Przecież twierdziła że na covid wystarczy besc cebule
Gey
10 miesięcy temu
Wymazy z pochwy czy była kryta
Magda gesler ...
10 miesięcy temu
Nieprawda zostaliśmy przymuszeni. Albo wymazy albo jesteś w gronie zagrożonych mniejsza kasa i w każdej chwili nara
Wiwa
10 miesięcy temu
Nie rozumiem po co te głupie komentarze.!
Nick
10 miesięcy temu
Za darmo bym u niej nie zjadl
NaZad
11 miesięcy temu
No a niby się pochwali ile to płaci szeregowym pracownikom gwiazda tewuenu z ramienia opcji peło.
Kowal
11 miesięcy temu
Już mają oddziały psychiatryczne przygotowane
Dario
11 miesięcy temu
Oglądając kuchenne rewolucje widać że lubi wojskową fale taka jaka była kiedyś rzucanie talerzami i innymi przedmiotami przechodził każdy młody przez kaprala lub swojego dziadka zależnie od poboru
DEN
11 miesięcy temu
Chciałbym być jej perukarzem.
Adam
11 miesięcy temu
Dlatego nigdy nie wejdę do tego pseudolokalu.
No a
11 miesięcy temu
W nagrodę szprycka w oba ramiona i oba pośladki
Zyga
11 miesięcy temu
Pani Magdo przy tak porabanym życiu tez panicznie balbym się śmierci. Ale żeby zadreczac ludzi wokół siebie to juz przegięcia. Sami chcieli bo mają mobing w pracy. Proste.
Pfi
11 miesięcy temu
To jej tłuste jedzenie niech sama spozyje i tyje. Wole Amaro.
Hiszpan z Rzy...
11 miesięcy temu
Ja wolę sam sobie coś przyrządzić, niż pałętać się po knajpach. Czasami rodzina mojej żony prosi żebym coś przygotował na imprezy. Najczęściej chcą naleśniki, bigos, a czasem sos pieczarkowy do makaronu. Oni w Peru mają trochę inną kuchnię, ale mnie smakuje.
...
Następna strona
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem strony Kliknij tutaj, aby wyświetlić