To koniec. Warnke i Stramowski wydali oświadczenie

Związek Katarzyny Warnke i Piotra Stramowskiego przeszedł już do historii. Para wydała oficjalne oświadczenie na ten temat. Czytamy w nim, że najważniejsze jest teraz dobro córki tej pary.

To koniec. Warnke i Stramowski wydali oświadczenie
Piotr Stramowski, Katarzyna Warnke (Inne, AKPA)

Do ślubu Katarzyny Warnke i Piotra Stramowskiego doszło w 2016 roku. Uznawano ich za bardzo zgodnych małżonków. Rodzicami zostali trzy lata po zawarciu sakramentu małżeństwa.

Spotkaliśmy się na planie filmu "W spirali" i to była miłość od pierwszego wejrzenia, która zakończyła się małżeństwem - opowiadała niegdyś Kasia Warnke.

Parę dzieliła spora różnica wieku - Katarzyna jest starsza od Piotra o 10 lat. Mimo to oboje przyznawali, że w ogóle tego nie odczuwają i nie jest to dla nich żaden problem. Zapewniali, że ich życie jest namiętne i kolorowe.

Warnke i Stramowski niejednokrotnie zaznaczali, że ważne jest to, by się od siebie nie oddalać. Podkreślali też, że każdy problem próbują rozwiązywać na bieżąco. Najwidoczniej coś poszło nie tak, co poskutkowało decyzją o rozstaniu.

Warnke i Stramowski nie są już parą

Już od kilku dni w mediach można było natknąć się na plotki o tym, że Katarzyna Warnke i Piotr Stramowski przeżywają poważny kryzys. W związku z tym Pudelek kontaktował się z aktorką, by ustalić, czy coś jest na rzeczy.

Warnke stwierdziła, że to "głupoty". Ostatecznie jednak okazało się, że związek tej pary przeszedł do historii. Najpierw Kasia i Piotr osobno przyszli na Party Fashion Night, a następnie zamieścili w sieci oświadczenie, które rozwiewa wszelkie wątpliwości.

Z przykrością pragniemy poinformować, że wspólnie podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Była to decyzja trudna, lecz konieczna, aby każdy z nas mógł na nowo budować swoje życie. W trosce o dobro naszej Córki, która jest dla nas najważniejszym priorytetem, prosimy o poszanowanie naszej prywatności. Jednocześnie informujemy, że jest to nasz jedyny komentarz w tej sprawie - zaznaczyli.
Zobacz także: "Największe beztalencie na polskim tronie". Sekret jednego z najgorszych królów
Autor: MDO