#blogdnia Tęcza na języku czyli o testowaniu japońskich słodyczy w proszku

W swoim wideo blogu Agnieszka przygotowuje mini wersje rożnych japońskich przekąsek. Jest słono i słodko. Są hamburgery z proszku i ogórkowa lemoniada!

#blogdnia Tęcza na języku czyli o testowaniu japońskich słodyczy w proszku
(flickr.com)

Kim jest autorka Agnieszka Grzelak Vlog i co mówi o sobie?

Lubię jeść pyszne rzeczy i testować wszystko co wpadnie mi w ręce, jeśli też cię to pociąga, to wskakuj w menu mojego wideo bloga Tam znajdziesz to wszystko!

Przez ponad rok pracowałam w SuperStacji, współpracuję z czołówką polskiego showbiznesu, biorę udział w przygotowywaniu wielu sesji zdjęciowych i programów telewizyjnych.

Na blogu opisuje testy japońskich słodyczy z proszku (JAPANA zjadam), egzotycznych owoców (MPRZ) i właściwie wszystkiego, co wpadnie jej w ręce. Odkrywanie nowych smaków traktuje z wielkim zaangażowaniem.

Oto jak Aga przygotowuje słodkości:

A to kawałek przedstawiajacy w 40 sekund autorkę wideo bloga:

Oprócz eksperymentów kulinarnych Agnieszka prowadzi również bloga związanego z urodą. Przedstawia tam pomysły na makijaż, zdobienie paznokci oraz pielęgnację włosów.

Oceń jakość naszego artykułu:

Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Zobacz także:
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem stronyKliknij tutaj, aby wyświetlić