Aneta Michałowska| 
aktualizacja 

Szkodliwy teflon i nieszkodliwa pleśń. 9 faktów i mitów o gotowaniu

14
1/8

FAKT: Nigdy nie rozmrażaj żywności w temperaturze pokojowej

0
0
2/8

MIT: Oliwa extra virgin to najzdrowszy tłuszcz do smażenia

0
0
3/8

FAKT: Ponowne napełnianie plastikowych butelek po wodzie jest niehigieniczne

0
0
4/8

FAKT: Jaj nie powinno się przechowywać na drzwiach lodówki

0
0
5/8

MIT: Powinniśmy pić jak najwięcej soków ze świeżo wyciskanych cytrusów

0
0
6/8

MIT: Jeśli przegotujemy jajka na twardo, nie zaszkodzimy im

0
0
7/8

MIT: Małe plamki pleśni na owocach można odkroić, a resztę zjeść

0
0
8/8

MIT: Teflon jest szkodliwy dla zdrowia

0
0

Widziałeś lub słyszałeś coś ciekawego? Poinformuj nas, nakręć film, zrób zdjęcie i wyślij na redakcjao2@grupawp.pl.

Zobacz także:
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem stronyKliknij tutaj, aby wyświetlić