Korzystasz z Facebooka? Uwaga! Groźny wirus!
Źródło zdjęć: © flickr.com | Pascal Paukner
Jeśli któryś z twoich znajomych wysłał ci wiadomość lub udostępnił na swoim profilu link do filmu zatytułowanego "My first video" albo "Private video" to miej świadomość, że jesteś na prostej drodze do poważnego zainfekowania własnego komputera.