Tego nie rób podczas przygotowywania posiłku

1/8

Jak najwięcej "wycisnąć" z pożywienia?

Jak najwięcej "wycisnąć" z pożywienia?
(Shutterstock.com)
0
0

Mało co smakuje tak, jak świeża soczysta truskawka. Aby jednak wydobyć z niej to, co najlepsze, nie powinniśmy jej kroić. Niektóre składniki, zwłaszcza witamina C, są wrażliwe na działanie światła i tlenu. Rozdrabniając truskawkę, narażamy ją na utratę cennych związków.

2/8

Grillowane mięso

0
0
3/8

Brokuły

0
0
4/8

Czosnek

0
0
5/8

Pomidory

0
0
6/8

Ziarna

0
0
7/8

Jogurt

0
0
8/8

Szparagi

0
0
Zobacz także:
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem stronyKliknij tutaj, aby wyświetlić