Tego nie rób podczas przygotowywania posiłku
1/8
Jak najwięcej "wycisnąć" z pożywienia?
(Shutterstock.com)
0
0
Mało co smakuje tak, jak świeża soczysta truskawka. Aby jednak wydobyć z niej to, co najlepsze, nie powinniśmy jej kroić. Niektóre składniki, zwłaszcza witamina C, są wrażliwe na działanie światła i tlenu. Rozdrabniając truskawkę, narażamy ją na utratę cennych związków.
2/8
Grillowane mięso
(123RF.COM)
0
0
3/8
Brokuły
(Shutterstock.com)
0
0
4/8
Czosnek
(Shutterstock.com)
0
0
5/8
Pomidory
(Shutterstock.com)
0
0
6/8
Ziarna
(Fotolia)
0
0
7/8
Jogurt
(Shutterstock.com)
0
0
8/8
Szparagi
(Shutterstock.com)
0
0
Wybrane dla Ciebie
KOMENTARZE WYŁĄCZONE
”
Sekcja komentarzy coraz częściej staje się celem farm trolli i polem do dezinformacji. Dlatego zdecydowaliśmy się wyłączyć możliwość komentowania pod tym artykułem.Redakcja o2.pl
Przejdź na