Sprawdzamy pogodę dla Ciebie...
Przejdź na
BA
|

Prawda o "Kuchennych Rewolucjach". Właścicielka mówi o opłatach

157
Podziel się

Znany youtuber odwiedził restaurację Cibo Pazzesco w Sosnowcu, która jakiś czas temu brała udział w "Kuchennych Rewolucjach". Właścicielka opowiedziała, jak wyglądał proces kręcenia programu oraz jak zmieniło się życie lokalu po wizycie Magdy Gessler. Zdradziła również, czy udział w programie coś ją kosztował.

Prawda o "Kuchennych Rewolucjach". Właścicielka mówi o opłatach
Restauracja Cibo Pazzesco brała udział w "Kuchennych Rewolucjach" (YouTube)
bFdOjNmd

Restauracja Cibo Pazzesco w Sosnowcu na osiedlu Dmowskiego uczestniczyła w programie Magdy Gessler cztery lata temu. Wówczas nazywała się Magiliana i od tego czasu dużo się w niej zmieniło. Znany youtuber, który prowadzi kanał o nazwie "Żarłok TV" postanowił odwiedzić lokal i zobaczyć, jak wygląda teraz.

Za udział w programie się płaci?

Youtuber najpierw zamówił pizzę, która pojawiła się w menu dzięki słynnej restauratorce. Pizza Cibo Pazzesco składa się z grillowanej cukinii, białych i zielonych szparagów, włoskiego sakami i jajka sadzonego. Po pozytywnej opinii o niej postanowił porozmawiać z właścicielką Agnieszką Kalagą o tym, jak znany program TVN zmienił życie tej włoskiej knajpy.

bFdOjNmf

Właścicielka zdementowała wprost plotki o tym, że za udział w programie się płaci. Wyznała jednak, że podczas kręcenia "Kuchennych Rewolucji" nie zawsze wszystko szło gładko. Pani Agnieszka najbardziej ubolewa nad tym, że podczas montażu niektóre wypowiedzi bohaterów były wyrywane z kontekstu.

- Nic nie płaciliśmy za rewolucje. Na pewno nam pomogły. Ludzie mają taką mentalność, że nawet z ciekawości zaglądali. Później ci klienci wracają. Jest dużo nowych, przyjezdnych klientów, którzy popróbowali i wracają - mówi restauratorka.

Przyjeżdżają turyści z różnych regionów

Dodała jednak, że nic nie było wyreżyserowane. "Każdy wypowiada się tak, jak uważa. Nic nie było specjalnie podstawiane" - mówi właścicielka.

bFdOjNml

Właścicielka opowiedziała, że po emisji "Kuchennych Rewolucji" restauracja wzbudziła ogromne zainteresowanie. Do Sosnowca zaczęli przyjeżdżać ludzie z różnych regionów. Pozycje w menu, które wprowadziła Magda Gessler, cieszą się ogromną popularnością wśród gości restauracji.

- Menu Magdy Gessler jest popularne. Te rzeczy faktycznie się sprzedają - stwierdziła właścicielka knajpki po Rewolucjach.

bFdOjNmm

Kontakt z Gessler się urwał

Jak dodaje pani Agnieszka, po programie nie miała już kontaktu z Magdą Gessler. Jednak członkowie ekipy, którzy tworzyli "Kuchenne Rewolucje" często odwiedzają restaurację, kiedy są w okolicy.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
bFdOjNmG
Źródło:
o2pl
KOMENTARZE
(157)
Podkuchenna
miesiąc temu
Kto to czupiradło dopuścił przed kamerę, loki jak u lwa ogon tylko rosół na nich gotować. No cóż kuchenne gwiazdy jednej nocy zapominają ze kucharki powinny pracować w czepkach, a te od rzucanua garami w kaftanach bezpieczenstwa.
Góral
miesiąc temu
Na Bukowinie już dawno zmienilli nazwę i pozybli się geslerki a kasę i tak dostaje jakiś procent od obrotu każdej knajpy
Góral
miesiąc temu
Do gotowania mojej żony to gesslerowa się nie umywa
bFdOjNmH
Polak
miesiąc temu
Fajny program baba wyzywa i wali garami jest na co patrzeć
tyle w temaci...
miesiąc temu
Najlepsze co nas może spotkać w sosnowcu to autobus do Katowic!
***** sosnowi...
miesiąc temu
Wszędzie ale nie w sosnowcu Wiecie czemu gołębie przelatując przez sosnowiec obracają się na plecy , żeby im obrączek nie podpierniczyli xD
Ojeju
miesiąc temu
Tak kretyńska nazwa tej jadłodajni, czy polskich słów zabrakło?
telewidz
miesiąc temu
Solejukowa z Ranczo mowila ze ta blondi w loczkach innym zamyka aby sobie otwierac. Ile w tym prawdy?
baba
miesiąc temu
Mnie się nie podoba zachowanie Magdy Gessler: rzucanie garami, wyrzucanie dań, wyśmiewanie decyzji pracowników - chamstwo, ale rozumiem, że to ciekawi widzów.
Foodie
miesiąc temu
Program jak program, od pewnego momentu zrobił się już totalnie nudny, ale jednego nie mogę zrozumieć. Po co ta ściema że remont odbywa się w ciągu jednej nocy i to siłami kucharzy i kelnerek? Przecież każdy kto bodaj malowanie w domu robił, wie że to niemożliwe, poza tym w takim pomieszczeniu na następny dzień to jak by nie wietrzyć, ani zjeść, ani tym bardziej gotować
este
miesiąc temu
Byłem w 2 lokalach ( Wrocław, Magnuszew) po rewolucjach Pani M.G. Tak sobie-d... nie urwało ;-)
mika
miesiąc temu
Wiem że to gra ale jej kudły w kuchni odbierają mi apetyt na cały dzień !!! Nie oglądam chyba że chcę mieć dzień oczyszczania organizmu !!!
mika
miesiąc temu
Wiem że to gra ale jej kudły w kuchni odbierają mi apetyt na cały dzień !!! Nie oglądam chyba że chcę mieć dzień oczyszczania organizmu !!!
bFdOjNmz
Blondi
miesiąc temu
Ten lód jest świeży czy mrożony
...
Następna strona
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem strony Kliknij tutaj, aby wyświetlić